دانلود رایگان کتاب اختلالات اکتسابی گفتار: رویکرد موردی
عنوان: اختلالات اکتسابی گفتار: رویکرد موردی (Acquired language disorders : a case-based approach)
نویسنده: اولین کلین (Evelyn R. Klein)؛ جیمز مانچینلی (James M. Mancinelli) ناشر: انتشارات پلورال سال چاپ: 2021، چاپ سوم تعداد صفحات: 348 صفحه شابک (ISBN):9781635500974، 1635500974 دستمزد همیاری در ترجمه: 1740000تومان |
معرفی کتاب اختلالات اکتسابی گفتار
چاپ دوم کتاب اختلالات اکتسابی زبانی با رویکردی مورد محور مرجعی است عملی و سازمان یافته برای دانشجویان و درمانگران، بخصوص متخصصان گفتار درمانی و شنوایی سنجی. مولفان هر یک از موردها را با دیدگاه کلی نگر ارائه کرده اند، درمانگران را تشویق می کنند که کارکردهای اجرایی (executive functions)، توجه، حافظه و مهارت های بصری فضایی شخص مبتلا به آفازی را در طی فرآیند بررسی و شناخت و معاینه و همچنین سراسر طول درمان در نظر داشته باشند.
این کتاب با مروری بر روابط پایه مغزی-رفتاری و ترمینولوژی پزشکی مرتبط برای درمان افراد مبتلا به اختلال نورولوژیک شروع می شود. سپس هر اختلال به صورت موردی به همراه مدل TM هدف معرفی می شود که شامل پروفایل تشخیصی همراه با ملاحظات درمانی و تجزیه و تحلیل کارکردی هر مورد است.
اضافات چاپ دوم
- اطلاعات و راهبردهای درمانی جاری همراه با مرور تحقیقات اخیر در مورد افراد مبتلا به اختلال اکتسابی زبان و گفتار (ALD) و افراد مبتلا به نقص ارتباطی شناختی ثانویه به آسیب خفیف مغزی.
- منابع لازم برای معاینه شناختی افراد مبتلا به آفازی همراه با دستورالعمل ها و مداخلات جدید برای بیماران مبتلا به جنون (دمانس)
- 23 برنامه درمانی متشکل از 11 رویکرد جدید از قبیل تفریح کلامی، برنامه فنولوژیک آلکسی/آگرافیا (Program for Phonological Alexia/Agraphia)، خواندن شفاهی زبان در آفازی با درمان مجازی (ORLA-VT) و غیره
- بحث در مورد رویکردهای جدید و خلاقه به درمان آفازی از قبیل تحریک مغناطیسی از روی پوست تکرار شونده (rTMS)، تحریک جریان مستقیم از جمجه آنودی (A-tDCS) و تحریک جریان مستقیم از جمجمه کاتدی (C-tDCS)
- بخش «تست آموخته ها» به صورت سئوالاتی از صحنه درمان 10 بیماری که مدرس به عنوان ابزار بحث حرفه ای استفاده می کند
- برگه رنگی و چارت تشخیص مرجع سریع برای اختلالات اکتسابی زبانی (ALD) که به تبیین و ارائه اطلاعات تشخیصی در مورد آفازی غیر فلونت و فلونت و همچنین سایر انواع ALD می پردازد
- کاربرگ نمونه و کامل شده اتصالات ارتباطی عملی گنجانده شده در برگه های رنگی و سفید که در ضمیمه برای مقاصد برنامه ریزی درمان درج شده است
- لوح همراه حاوی اسلاید پاورپوینت به عنوان متریال آموزشی مکمل
در این کتاب انواع نمونه های بیماران مبتلا به ALD همراه با فعالیت های تفکر نقادانه برای فراگیران و مرور درمانگران تحت عنوان چاپ دوم کتاب اختلالات اکتسابی زبان ارائه شده است که هم در کلاس درس و هم محیط درمان و کار حرفه ای قابل استفاده است.
فهرست مندرجات کتاب اختلالات اکتسابی گفتار
فصل 1- مروری بر نوروآناتومی و نوروفیزیولوژی مرتبط با اختلالات اکتسابی زبانی (ALD)
فصل 2- بررسی و شناخت و خدمت رسانی به مبتلایان اختلالات اکتسابی زبانی
فصل 3- آفازی (زبان پریشی) غیر روان اساسی
فصل 4 – آفازی (زبان پریشی) گفتار روان
فصل 5- سایر سندرم های آفازیک
فصل 6- اختلالات نیم کره راست مغز
فصل 7- آسیب های روماتیک مغزی
فصل 8- جنون (دمانس)
فصل 9- انسفالوپاتی
فصل 10- برنامه ها و رویکردهای درمانی منتخب
ضمیمه الف- فرم گرفتن تاریخچه
ضمیمه ب- برگه خلاصه بررسی و شناخت هفت حیطه
ضمیمه ج- ارزشیابی شناختی-زبانی
ضمیمه د- دسته بندی سازمان بهداشت جهانی و دسته بندی بین المللی عملکرد، معلولیت و سلامت
ضمیمه ه- برگه پنج ضلعی عملکرد ارتباطی
ضمیمه و- سئوالات تست آموخته های خود
دانلود و ترجمه کتاب اختلالات اکتسابی گفتار
لینک دانلود این کتاب در انتهای صفحه آمده است. این کتاب 348 صفحه می باشد و می توانید با پرداخت یک میلیون و هفتصد و چهل هزار تومان کتاب را به نام خود منتشر کنید. پلن طلایی ترجمه کتاب دانشگاهی ترجمک به صورت زیر می باشد:
پس از ثبت سفارش ترجمه کتاب ، اپراتور سایت با شما تماس گرفته و ملزومات و توقعات شما از این همکاری را بررسی می کند. سپس یک نسخه قرارداد ترجمه و چاپ کتاب را برای شما ارسال می کند. پس از امضاء و برگرداندن فرم قرارداد، پروژه ترجمه کتاب شروع می شود.
پس از اتمام ترجمه مقدماتی، یک نسخه برای ویرایش و تایید برای کاربر ارسال می شود. سپس مراحل روند چاپ کتاب شامل ویراستاری، بازبینی، حروفچینی، طراحی جلد کتاب انجام می شود. همزمان نسخه pdf کتاب تهیه شده و برای گرفتن شابک و فیپا اقدام می شود.
پس از دریافت مجوزهای رسمی، اقدامات DRM به عمل آمده و کتاب به نام شما و به صورت نسخه الکترونیک (ایبوک) منتشر می شود.