تهویه مکانیکی در طب اورژانس
مولف/مترجم: سوزان ویلکاکس (Susan R. Wilcox) و همکاران دسته: بیهوشی, هوشبری ناشر: اسپرینگر سال انتشار: 2019 شابک: 9783319984100 تعداد صفحات: 121 قیمت: 605000 تومان زبان: انگلیسی و ترجمه فارسی کد ترجمه: TPC202297 سایز فایل: 4.95 مگابایت Tags: ترجمه کتاب | ترجمه کتاب بیهوشی | ترجمه کتاب تخصصی بیهوشی | ترجمه کتاب هوشبری |عنوان فارسی: تهویه مکانیکی در طب اورژانس
عنوان انگلیسی: Mechanical Ventilation in Emergency Medicine
معرفی کتاب تهویه مکانیکی در طب اورژانس
در این کتاب اصول تهویه مکانیکی در محیط های اورژانس (Mechanical Ventilation In Emergency Settings) بحث شده است و درمان بیماران از زمان لوله گذاری تا انتقال به بخش ICU پوشش داده شده است. در این کتاب مفاهیم کلیدی فیزیولوژیک مرتبط با تهویه مکانیکی معرفی شده و اصول مبتنی بر شواهد تهویه مکانیکی بیماران بازنگری شده است.
در این کتاب مدیریت تهویه مکانیکی بیماران بحرانی و بدحال مبتلا به اختلالات و وضعیت های همزمان و چندگانه که به بخش اورژانس مراجعه می کنند؛ بویژه مبتلایان سندرم دیسترس حاد تنفسی، آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه و مبتلایان سکته مغزی و آسیب های تروماتیک مغز؛ مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
کتاب با مرور ترمینولوژی و تعریف واژگان شروع، سپس پاتوفیزیولوژی و فیزیولوژی مربوطه بحث شده است. سپس به تبیین استفاده از ونتیلاتور در مدهای مختلف تهویه، فشارهای ونتیلاتور، معرفی صفحه نمایش ونتیلاتور، انواع تنظیمات تهویه مکانیکی و همچنین اقدامات مشکل زدایی در مواجهه با آلارم دستگاه ونتیلاتور پرداخته شده است. سپس کتاب با معرفی چند مورد با بیماری های رایج بخش اورژانس و مدهای تهویه و مفاهیم کلیدی متنوع خاتمه داده شده است.
کتاب تهویه مکانیکی در طب اورژانس یک مرجع ضروری برای درمانگران بخش اورژانس از پزشکان EM تا تنفس درمانگران و پرستاران و سایر پرسنل درمانی است. پرسنل فوریت های پزشکی، پرستاران خارج بیمارستانی و درمانگاهها و بیمارستان ها به مطالعه این کتاب نیاز دارند.
فهرست مطالب کتاب تهویه مکانیکی در طب اورژانس
کتاب تهویه مکانیکی در طب اورژانس در 13 فصل به شرح زیر سازماندهی شده است:
- فصل ۱: مقدمه
- فصل ۲: واژگان و تعاریف آنها
- فصل ۳: مرور فیزیولوژی و پاتوفیزیولوژی
- فصل ۴ – حمایت تنفسی غیرتهاجمی
- فصل ۵- مدهای تهویه مکانیکی تهاجمی
- فصل ۶- استفاده از نمایشگر دستگاه ونتیلاتور
- فصل ۷ – قراردادن بیمار تحت ونتیلاتور
- فصل ۸ – اختلالات خاص: سندرم دیسترس حاد تنفسی
- فصل ۹ – شرایط خاص: آسم و COPD
- فصل ۱۰ – شرایط خاص: آسیب های نورولوژیک
- فصل ۱۱ – مشکل گشایی بیمار تحت تهویه
- فصل ۱۲ – مطالعات موردی بیماران تحت تهویه مکانیکی
- فصل ۱۳ – نتیجه گیری و مفاهیم کلیدی
دانلود و ترجمه تهویه مکانیکی در طب اورژانس
این کتاب ترجمه و برای دانلود عرضه شده است. برای دانلود ترجمه فارسی کتاب اصول تهویه مکانیکی در بخش اورژانس و فوریت های پزشکی دکمه زیر را کلیک کنید تا به صفحه دانلود کتاب هدایت شوید.