توسعه و پیشرفت های میکروبیولوژی غذا و سلامت
نویسنده: دیپاک کومار ورما (Deepak Kumar Verma) و همکاران Category: علوم غذایی, مهندسی شیمی, میکروبیولوژی Publisher: آکادمیک پرس منتشرشده: نوامبر 20, 2020 ISBN: 9781771888134 Tags: ترجمه کتاب | ترجمه کتاب علوم تغذیه | ترجمه کتاب مهندسی شیمی | ترجمه کتاب میکروبیولوژی | دانلود رایگان کتاب |عنوان فارسی: توسعه و پیشرفت های میکروبیولوژی غذا و سلامت
عنوان انگلیسی: Microbiology for Food and Health: Technological Developments and Advances
معرفی کتاب توسعه و پیشرفت های میکروبیولوژی غذا و سلامت
This book, Microbiology for Food and Health: Technological Developments and Advances, highlights the innovative microbiological approaches and advances made in the field of microbial food industries. The volume covers the most recent progress in the field of dairy and food microbiology, emphasizing the current progress, actual challenges, and successes of the latest technologies. This book looks at technological advances in starter cultures, prospective applications of food-grade microorganisms for food preservation and food safety, and innovative microbiological approaches and technologies in the food industry.
The first series of chapters discuss the types, classification, and systematic uses of various starter cultures in addition to probiotics for various commercial fermentation processes. The book goes on to covers recent breakthroughs in microbial bioprocessing that can be employed in the food and health industry, such as, for an example, prospective antimicrobial applications of inherently present fermentative microflora against spoilage and pathogenic type microorganisms; the use of potential probiotic LAB biofilms for the control of formation of pathogenic biofilms by exclusion mechanisms, and more.
فهرست مندرجات کتاب توسعه و پیشرفت های میکروبیولوژی غذا و سلامت
کتاب توسعه و پیشرفت های میکروبیولوژی غذا و سلامت در 3 بخش و 7 فصل به شرح زیر سازماندهی شده است:
Part 1: Technological Advances in Starter Cultures
1. Starter Culture and Probiotic Bacteria in Dairy Food Products
2. Starter Cultures: Classification, Traditional Production Technology, and Potential Role in Cheese Manufacturing Industries
3. Advances in Designing Starter Cultures for the Dairy and Cheese-Making Industry and Protecting Them against Bacteriophages
Part 2: Prospective Application of Food-Grade Microorganisms for Food Preservation and Food Safety
4. Comparative Study of the Development and Probiotic Protection in Food Matrices
5. Indigenous Food and Food Products of West Africa: Employed Microorganisms and Their Antimicrobial and Antifungal Activities
Part 3: Innovative Microbiological Approaches and Technologies in The Food Industry
6. Microbiological Approach for Environmentally Friendly Dairy Industry Waste Utilization
7. Molecular Techniques for Detection of Foodborne Pathogens: Salmonella and Bacillus cereus
دانلود و ترجمه توسعه و پیشرفت های میکروبیولوژی غذا و سلامت
لینک ثبت سفارش ترجمه این کتاب در انتهای صفحه آمده است. این کتاب 340 صفحه می باشد و می توانید با پرداخت یک میلیون و هفتصد هزار تومان [icon name=”bullhorn” class=”” unprefixed_class=””] کتاب را به نام خود منتشر کنید. پلن طلایی ترجمه کتاب دانشگاهی ترجمک به طور مختصر به صورت زیر می باشد:
پس از ثبت سفارش ترجمه کتاب [icon name=”shopping-bag” class=”” unprefixed_class=””]، اپراتور سایت با شما تماس گرفته و ملزومات و توقعات شما از این همکاری را بررسی می کند. سپس یک نسخه قرارداد ترجمه و چاپ کتاب را برای شما ارسال می کند. پس از امضاء و برگرداندن فرم قرارداد، پروژه ترجمه کتاب شروع می شود.
پس از اتمام ترجمه مقدماتی، یک نسخه برای ویرایش و تایید برای کاربر ارسال می شود. سپس مراحل روند چاپ کتاب شامل ویراستاری، بازبینی، حروفچینی، طراحی جلد کتاب انجام می شود. همزمان نسخه pdf کتاب تهیه شده و برای گرفتن شابک و فیپا اقدام می شود.
پس از دریافت مجوزهای رسمی، اقدامات DRM به عمل آمده و کتاب به نام شما و به صورت نسخه الکترونیک (ایبوک) منتشر می شود.
بازگشت